Chilli řídítka Critter Chameleon

Dnes bych rád představil kvalitní freestyle řídítka Critter Chameleon, která jsou určená pro ty, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu. Řídítka jsou vyrobená z pevné oceli 4130 ChrMo a mají klasický oblíbený tvar T.

Při výrobě těchto řídítek byla věnována pozornost každému detailu. Přechodová část mezi řídítkovou tyčí a tyčí s rukojeťmi je zploštělá pro maximální efekt a na spodní části najdeme efektní černý Chameleon a bílé logo Chilli.

Řídítka mají spodní zářez a jsou vhodná pro kompresní systémy IHC, SpiderHIC a ICS. Výška řídítek je 64 cm a šířka 58 cm. Jedná se ideální rozměry pro velkou část freestyle jezdců. A když už jsme u těch rozměrů, vnější průměr řídítek je 32 mm a vnitřní průměr je 28 mm.

S hmotností pouze 1340 gramů jsou tyto řídítka velmi lehká a skvěle se s nimi manipuluje (jak při triku, tak i při skoku). Kromě toho mají tyto řídítka také skvělý vzhled, který vám pomůže vyniknout na ulici i ve skateparku.

Celkově řídítka Chilli Critter Chameleon jsou skvělou volbou pro každého freestyle jezdce, který hledá kvalitní a stylová řídítka. Pokud máte zájem o Chilli řídítka Critter Chameleon, tak se podívejte na naši stránku, kde si je můžete zakoupit. Nezapomeňte, že správná volba řídítek je klíčová pro zlepšení vaší jízdy.

Komentáře

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *